provenceanno.hu
…különlegességek kötetlen környezetben…
No products in the cart.
Bükfával hidegen füstölt, pácolt koros csirke mellhúsa.
Szabadon tartott libahús, meggylével pácolva, és alacsony hőfokon füstölve bükkfával és cseresznyefával.
Szabadon tartott libahús, fűszeres vörösborral pácolva, és alacsony hőfokon füstölve bükkfával és cseresznyefával.
Magas hőmérsékleten bükfával és illatos fűszerekkel füstölt, mediterrániumra jellemző fűszerekkel, szárított paradicsommal, olíva bogyóval fűszerezett, szabadon tartott libahús.
Magas hőmérsékleten bükfával és illatos fűszerekkel füstölt, szárított vargánya porrall fűszerezett, szabadon tartott libahús.
Magas hőmérsékleten bükfával és illatos fűszerekkel füstölt, whiskeys-sóskaramellával bevon, szabadon tartott libahús.
Magas hőmérsékleten bükfával és illatos fűszerekkel füstölt, chili, gyömbér, fokhagyma ízesítésű, szabadon tartott libahús.
Bükkfával hidegen füstölt, pácolt libacomb.