provenceanno.hu
…különlegességek kötetlen környezetben…
No products in the cart.
Hosszan sülve párolt tört libahús, fokhagymás ízesítéssel, libazsírral fedve.
Hosszan sülve párolt tört libahús, zöldséges karamellás mustáros ízesítéssel, libazsírral fedve.
Lassan sült omlós Libatepertő, libazsír, dijoni magos mustár, karamell,sülthagyma, fűszerek. 240ml.
Szabadon tartott libahús, pácolva, és alacsony hőfokon füstölve bükkfával és cseresznyefával. !!!
Szabadon tartott libahús, pácolva, és alacsony hőfokon füstölve bükkfával és cseresznyefával. mézzel-borskeverékkel fűszerezve.
Szabadon tartott libahús, pácolva, és alacsony hőfokon füstölve bükkfával és cseresznyefával. Az Andalúz tájra jellemző fűszerekkel ízesítve.
Szabadon tartott libahús, meggylével pácolva, és alacsony hőfokon füstölve bükkfával és cseresznyefával.
Szabadon tartott libahús, fűszeres vörösborral pácolva, és alacsony hőfokon füstölve bükkfával és cseresznyefával.
Magas hőmérsékleten bükfával és illatos fűszerekkel füstölt, mediterrániumra jellemző fűszerekkel, szárított paradicsommal, olíva bogyóval fűszerezett, szabadon tartott libahús.
Magas hőmérsékleten bükfával és illatos fűszerekkel füstölt, szárított vargánya porrall fűszerezett, szabadon tartott libahús.
Magas hőmérsékleten bükfával és illatos fűszerekkel füstölt, whiskeys-sóskaramellával bevon, szabadon tartott libahús.
Magas hőmérsékleten bükfával és illatos fűszerekkel füstölt, chili, gyömbér, fokhagyma ízesítésű, szabadon tartott libahús.